“There are all kinds of love in this world but never the same love twice” (F Scott Fitzgerald)

Leuk, dat jullie mijn website bezoeken!

Mijn passie voor het fotograferen van bruiloften zit in verschillende dingen; het vastleggen van bijzondere momenten, een mooi verhaal creëren, prachtige ongedwongen foto’s van het bruidspaar, authentieke portretten van vrienden en familie en de zorgvuldig uitgekozen details van de bruiloft.
Ik vind het heel fijn om te observeren en kan ook juist die momenten zien, waar anderen misschien in eerste instantie niet op letten.

Het terugkijken van de foto’s moet de emotie oproepen, die jullie ook op de dag zelf beleefd hebben. Persoonlijkheid, sfeer, humor en puurheid zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten voor een mooie foto. En dan natuurlijk dat tikkeltje glamour wat mijn foto’s speciaal maakt..

Deze ingrediënten zitten ook in mijn portretten. Ik vind het waanzinnig gaaf om echt het mooiste uit iemand te halen en dat ook in de foto naar voren te brengen. Ik maak professionele portretfoto’s die zo dicht mogelijk bij jezelf liggen. Of het nou gaat om een zakelijke portret of foto’s voor persoonlijk gebruik.

“Moments will turn into memories and memories will turn into history”

Dat zijn voor mij de ankers om dit een droombaan te noemen.
Meer dan verhalen over mij als persoon, laten mijn reportages zien wie ik ben en wat mijn blik is op het maken van een mooi portret, vertellen van jullie verhaal en het uitbeelden van de huwelijksdag.

Marloes2

Delen:
FacebookPinterestLinkedIn